Neden Online Muhasebe Programı Kullanmalısınız?



Pandemi dönemi ile birlikte, evden çalışma modeli yaygınlaşarak hayatlarımıza girdi. Dolayısıyla, ofise gitmeye gerek kalmadan iş yönetimini sağlayabilmek için online muhasebe programı kullanmak da bir ihtiyaç haline geldi.  

Pandemiden sonraki dönemde de bu çalışma stilinin birçok şirket tarafından kullanılmaya devam edilmesi bekleniyor.  Pandemi şartlarını bir kenara bırakırsak, günümüzün yoğun iş temposunda, işlerimize dilediğimizde erişebilmek büyük önem arz ediyor. Tüm bunların bir sonucu olarak, dijitalleşen dünyanın en kolaylık sağlayan ürünlerinden biri olarak online muhasebe programları yardımımıza yetişiyor.  

Online Muhasebe Programı ile Dilediğiniz Yerden Çalışabilirsiniz 

Online muhasebe programlarının en büyük artısı, web tabanlı sistem üzerinden çalıştıkları için verilerinize internet olan her yerden erişim imkânı sağlaması. Masaüstü programlar gibi bir kurulum süreci gerektirmeyen online programlara sadece kullanıcı adı ve şifrenizi girerek her bilgisayardan giriş yapabilirsiniz. Dilerseniz evinizden, kafeden veya seyahatlerinizde işlerinizi aksatmadan sürdürebilirsiniz.  

Web Tabanlı Muhasebe ile Her Daim Güncel Kalırsınız 

Web tabanlı muhasebe programı, kendini otomatik olarak güncellerler. Masaüstü programlarda olduğu gibi güncelleme indirme sürecine gerek kalmadan her daim güncel kalırsınız.   

Verileriniz Daima Güvende Kalır 

Verileriniz bilgisayarınızda değil, bulut sistemi içinde saklanır. Böylece bilgisayarın başına gelebilecek çalınma, fiziksel hasar, bozulma gibi durumlara karşı verilerinizi kaybetmezsiniz. Her daim bulutta saklanan verilere başka bir bilgisayardan saniyeler içinde erişebilirsiniz. Üstelik, siber saldırı ihtimaline karşı da veriler güvenlikle korunur.  

Donanıma Yatırım Yapmanız Gerekmez 

Program kurma süreci olmayacağı için ne zaman ne de para yatırımı yapmanız gerekmez. Kullanıma hızlı bir şekilde her an başlayabilirsiniz. Üstelik, yüksek kapasiteli ve pahalı bilgisayarlar almanız gerekmez. Çok rahat bir şekilde dilediğiniz cihazdan online muhasebe programı kullanabilirsiniz. 

İş Yönetiminiz Kolaylaşır 

Online muhasebe programı ile cari hesap takibi, gelir gider takibi, beyanname yönetimi yapmak çok kolay. Banka Excel aktarım özelliği ile de işlerinizi daha pratik hale getirebilirsiniz. Raporlama işlevleri ile işinizi rahat takip edebilirsiniz.  

Zirve Nova ile Tanışın  

Yeni nesil muhasebe programı Zirve Nova’yı şimdi 3 ay ücretsiz kullanın, kullanım kolaylığını deneyimleyin. Kullanım süreciniz boyunca size özel destek hattından, 30 saniye içinde erişebileceğiniz destek hizmeti de alabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, bizi 0 (312) 473 28 00 numaralı hattımızdan arayıp, Zirve Nova müşteri numaranızı tuşlamak.  

Tüm beyanname işlemlerini tek sayfada kontrol edebilmek, geçici vergi gelir tablosunu otomatik hazırlayabilmek ve aynı anda birden fazla firma ile işlem yapabilmek gibi, Zirve Nova’yı diğer muhasebe programlarından ayıran özelliklere göz atmak için tıklayın

Top