Neden Zirve Drive Kullanmalısınız?

zirve-drive

Mali Müşavirler açısından hem gerektiğinde ibraz edebilmek hem de ihtiyaç halinde arşive erişebilmek açısından önem arz eden bir konu olan veri saklaması, özellikle GİB’in e-Defter dosyaları ile bunlara ilişkin berat dosyalarının ikincil kopyalarının saklanması gerektiğini açıklamasının ardından gündemde daha da kritik bir yere geldi.  Bu sebeple, bu blog yazımıda sizlere verilerinizi güvenle saklamanın yanı sıra, birçok işlevsel özelliği ile işlerinizi kolaylaştıracak depolama çözümümüz Zirve Drive’dan bahsedeceğiz. 

Verilerinizi arka planda çalışarak otomatik yedekleyen bir bulut tabanlı depolama hizmeti olan Zirve Drive, Mali Müşavirlerimizin ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verebilmek için tasarlandı. Zirve Drive, dosyalarınızın depolanması için güvenli ve kapsamlı bir alan sağlar. Böylece virüs, siber saldırı, bilgisayarınızın çalınması, bozulması gibi risklere karşı verileriniz her daim güvende kalır. 

Dosyalarınızı Güvende Tutar

Dosyaları saklamak için geçici bir çözüm gibi görünebilen bilgisayarlar, gerek büyük verileri tutmaktaki kapasite yetersizlikleri, gerekse fiziksel hasar veya virüs gibi tehditlere karşı açık olmaları açısından, verileri riske atılamayacak kadar önemli olan Mali Müşavirlerimiz için güvenli bir saklama hizmeti sağlamakta yetersiz kalıyor. Zirve Drive ise, yükleyeceğiniz verilerinizi önce şifrelenip sonrasında parçalara ayırarak saklar. Böylece hem yetkisiz erişimin önüne geçilir, hem de bilgisayarınızın çalınması, bozulması gibi ihtimallerde bile verileriniz Zirve Drive’da güvenle korunur. 

Otomatik Yedekleme ile Zaman Kazandırır

Zirve Drive, manuel yedekleme derdine son verir. Böylece kazandığınız zamanı daha öncelikli işleriniz için kullanabilirsiniz.  Otomatik yedekleme için tek yapmanız gereken, size en uygun yedekleme saatini seçmek. Arka planda çalışan Zirve Drive, her firma için ayrı klasör oluşturur ve otomatik yedekleme gerçekleştirir. Özel Dosya Yedekleme seçeneği ile Zirve programları yedekleri dışındaki dosyaları da otomatik olarak yedekleyebilirsiniz.  Gün içinde birden fazla yedekleme gerçekleştirebilir, ihtiyaç duyduğunuzda, otomatik geri yükleme yapabilirsiniz.

Paylaşma ve Düzenleme İmkanı Sağlar

Dosyalarınızı biri ile paylaşmak istediğinizde, istediğiniz dosyayı dilediğiniz kişi ile Zirve Drive üzerinden çok basit bir şekilde paylaşabilirsiniz. Benzer şekilde, dosyalarınızı kolayca düzenleyebilirsiniz. 

Dilediğiniz Yerden Erişilebilir

Verilerinizi dilediğiniz yerden giriş yapabileceğiniz bulut sistemi içerisinde saklayan Zirve Drive ile tüm verilerinize dilediğiniz zaman erişebilirsiniz. Böylece, hızlıca bir dosyaya erişmek istediğinizde, ofisinize gitmenize gerek kalmadan işinizi halledebilirsiniz.

Buraya tıklayarak Zirve Drive hakkında detaylı bilgiye ulaşabilir, dilerseniz kullanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Top