Online Muhasebe Programı Zirve Nova 2.0 Uçtan Uca Yenilendi!

zirve nova

Mali Müşavirlerin muhasebe süreçlerini internet olan her yerden kolayca yönetebilmesi için geliştirilmiş online muhasebe programı Zirve Nova, uçtan uca yenilendi ve mali tablolar, dönem sonu yansıtma işlemleri, beyannameler gibi birçok modül yeniden yazıldı.

Online muhasebe programı Zirve Nova 2.0 ile, cari hesap takibi, gelir gider takibi, beyanname yönetimi yapmak çok kolay. Banka Excel aktarım özelliği ile de işlerinizi daha pratik hale getirebilirsiniz. Otomatik bilanço özelliği ile dönem sonu kayıtları ile zaman kaybetmeden bilançolarınızı otomatik hazırlarsınız. Yetkilendirme özelliği ile kullanıcılarınıza firma veya modül bazlı olarak farklı yetkiler verebilirsiniz. Raporlama işlevleri ile işinizi rahat takip edebilirsiniz.  Zirve Nova’nın muhasebe süreçlerinizi hızlandıracak ve işlerinizi sorunsuz yönetmenizi sağlayacak özelliklerine birlikte göz atalım.

Online İş Yönetiminin Kolaylığı ile Tanışın

İşlerinizi yönetmek için ofisinize veya tek bir bilgisayara bağlı kalmanıza gerek yok. Zirve Nova 2.0, internet olan her yerden ve dilediğiniz bilgisayarda çalışır. Böylece program indirme ve kurma gibi süreçlerle zaman kaybetmeniz de gerekmez. Şimdi siz de Zirve Nova 2.0 websitesini ziyaret edin; 1 Ay ücretsiz deneme hesabınınızı oluşturun!

Muhasebe süreçlerinizi online olarak yönetmenin bir diğer artısı ise, verilerinizin bilgisayarınızda değil, bulut sistemi içinde saklanması. Bulut sistemleri, çalınma, fiziksel hasar, bozulma gibi durumlara karşı savunmasız olan bilgisayarlara göre çok daha güvenli bir veri koruması imkanı sunar. Üstelik, siber saldırı ihtimaline karşı da veriler güvenlikle korunur.

Masaüstü programların aksine, online muhasebe programı kullanmak size güncelleme indirme sürecinden de zaman kazandırır. Herhangi bir güncelleme işlemi yapmadan, otomatik güncellemeler ile her daim programınızın en yeni sürümünü kullanırsınız.

İşlerinizi Pratik Bir Şekilde Tek Ekrandan Yönetin

Zirve Nova 2.0 ile birden fazla firma ile veya bir firmada birden fazla modülde aynı anda işlem yapabilirsiniz. Benzer şekilde, yansıtma işlemlerinizi de farklı sayfalar arasında geçiş yapmak zorunda kalmadan ve manuel fiş kesmeniz gerekmeden tek ekrandan yönetebilirsiniz. Böylece farklı pencereler arasında kaybolmadan iş veriminizi artırabilirsiniz.

Dosya Kalabalığından Uzak Çalışın

Zirve Nova 2.0, işlevsel özellikleri ile dosya kalabalığının da önüne geçer. Mesela, mali tablolarınıza program içerisinden kolayca erişip, Excel dosyası olarak indirmek zorunda kalmadan görüntüleyip düzenleyebilirsiniz. Muavin ve Mizan raporlarınızı da Excel olarak indirmek ve her seferinde filtrelemekle vakit kaybetmeden, ekranınızda anında görüntüleyebilirsiniz.

Beyanname Hazırlamak Otomatik ve Zahmetsiz

Tüm beyanname işlemlerini tek sayfadan kontrol edebilirsiniz. Geçici vergi gelir tablosu program içinde otomatik hazırlanır, böylece tek tuşla Geçici Vergi Beyannamenizi oluşturabilirsiniz. Personel ile ilgili tablolarınız da otomatik doldurulur.

Online Mali Müşavir programlarında bir ilk olan yeni özelliğimiz sayesinde,Defter Beyan KDV-1 ve KDV-2 Beyannamelerini, Defter Beyan sayfasına girmeye gerek kalmadan, otomatik hazırlayıp doğrudan GİB’e iletebilirsiniz.

Zirve Nova 2.0’ın Elektronik e-SMM Modülünden Faydalanın

Zirve Nova 2.0 kullandığınızda, e-SMM modülünden de ücretsiz faydalanırsınız. Tüm e-SMM işlemlerinizi tek ekrandan yönetebilir, tek seferde tüm mükellefleriniz için makbuz hazırlayabilirsiniz. Serbest Meslek Makbuzlarınızı kolayca indirebilir, muhasebeleştirebilir ve gönderim takibini yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kontör satın alarak Elektronik Serbest Meslek Makbuzlarınızı göndermeye hemen başlamak.

Top