Zirve Programlarında Devir İşlemleri Nasıl Yapılır?



Zirve Ticari / Finansman / Üretim : 2021 – 2022 Devir İşlemleri Nasıl Yapılır?

Devir, firmalar için tanımlanmış olan mali yıl sonunda, muhasebe açısından tüm hesapların kapatılması ve yeni bir mali döneme açılış işlemleri şeklinde kaydedilmesini temsil eder.

ÖNEMLİ NOT : 2021 yılının 2022 yılına devir işlemleri yapılmadan önce kesinlikle yedekleme ve güncelleme işlemlerinin yapılması gerekmektedir.

Yeni yıla devir işlemi yapacak kullanıcılarımızın aşağıdaki devir anlatım videosunu izlemelerini tavsiye ediyoruz.

Devir işlemi yapılmadan önce kayıtlarınızın yedeğini almanızı tavsiye ediyoruz.

Devir işlemi yapılmadan önce internet sitemizdeki “Güncellemeler” bölümünden kullandığınız programın en son güncellemesini indirip kurmanızı tavsiye ediyoruz.

Otomatik güncellemelerin nasıl yapıldığını ” Zirve Programlarında Otomatik Güncelleme İşlemleri Nasıl Yapılır? ” bağlantımızı tıklayarak, güncel versiyon kurulumlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Devir işlemleri ile ilgili tarafımızdan destek almak isteyecek kullanıcılarımızın “Yıllık Güncelleme ve Destek Hizmeti Sözleşmesi” kapsamında olmaları gerekmektedir. YGD Sözleşme süresi dolan kullanıcılarımız yenileme işlemini Online İşlem bölümümüzden online olarak yapabilirler.

NOT: e-Fatura kullanıcıları için 2021 yılında kesilen faturaların, 2021 yılında gönderilmesi gerekmektedir.
NOT : Devir işlemleri Ticari / Finansman / Üretim Paketlerimiz içindir. Müşavir Paketinde devir işlemi yoktur. Yıl sonu kapanış ve açılış işlemleri yapılmaktadır.

Top